Årets første prosjekt

Lue og hals_strikket

Årets første prosjekt er ferdig!

Ok, jeg begynte kanskje på slutten av 2015, men nå er de siste trådene festet, og dermed er det ferdig i 2016.

I og med at jeg har vært syk hele julen og så langt i 2016, er det strikkeferdighetene jeg har jobbet med. Da har jeg kunnet sitte under et varmt pledd i sofa kroken og hatt noe å gjøre når formen har tillat det.

Jeg har nok fortsatt mye å gå på når det gjelder strikking,for perfekt er det ikke, det er nok bare øving som vil kunne forbedre resultatene. Men jeg er ganske fornøyd med å ha klart å strikke en lue og en hals som matcher.

Luen fant jeg oppskrift på i boken strikkelyst, det er en løs lue strikket i krokebolle mønster. Halsen fant jeg oppskrift på på nettsiden www.garnstudio.com, men jeg har endret litt på den, slik at halsen har fått samme mønster som luen.

Og nå som vinteren virkelig har kommet med både kulde og snø, er det perfekt med ny lue og hals som kan holde meg varm. Håper også de kan bidra til at jeg ikke blir syk igjen.

—————————————————————————————————-

My first project this year is finished!

I’m working on my knitting ability, I’m still not there, but I’m getting better. I think only practice will help me get better at this.

But I’m happy with my new warming clothing, and it’s just in time to. January has so far been a cold and snowy month.

Lagre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge