Bitte lille julaften

Fine julebuketten mamma’n fikk i dag 🙂

Så har vi kommet til kvelden før kvelden før den store kvelden 🙂

For min familie er dette en dag som er minst like viktig som julaften. For 16 år siden, på denne dag, kom min yngste lillebror til verden! Selv om jeg den gangen var nesten 20 år, syntes jeg det var stor stas med et nytt søsken, men det var mange som tok meg for å være mamma’n hans i årene som kom. Og det er jo litt rart å tenke på at hadde jeg blitt mor som 20 åring, ville jeg hatt en tenåring nå. Uansett, mamma er mamma og jeg er storesøster, faktisk den eldste i søskenflokken vår på 5. Og selv om jeg kommer fra en søskenflokk på 5, har jeg ingen ambisjoner om å øke vår ungeflokk utover de 3 vi har nå 😉

Uansett, dagen i dag har gått med til noen siste innkjøp før jul, vi manglet noe, bla. vaniljesaus. Merkelig nok ble det kjøpt inn mer enn vaniljesaus i kaoset på matbutikken…

På vei til bilen gikk vi forbi en sportsbutikk med salg på alt. Og vips så hadde både mamma’n og pappa’n fått oppdatert vintergarderoben, til halv pris 🙂 Pappa’n fikk kjøpt seg ny skijakke og skibukse, mens mamma’n fikk kjøpt seg ordentlig varm vinterjakke. Nå kan kulda bare fortsette, vi har varme klær alle sammen.

Det ble en lang dag, da vi også brukte dagen på å levere julegaver til min del av familien, og en bursdagsgave så klart ;).

Middagen ble så sen at det ble kveldsmat for barna, og nå er barna i seng. Pappa’n og jeg skal bruke litt tid nå på resten av julevasken. Også må pappa’n få juletreet inn i gangen slik at det kan aklimatisere seg før morgendagens pynting. Jeg skal finne frem litt mer julete duker og lys, i morgen er jo siste søndag i advent, og det lilla kan byttes ut med rødt.

Deretter tenker jeg det blir litt tid til lørdagskos og en film for denne mamma’n og pappa’n.

Og i morgen er det lillejulaften!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge