Fleece jakke til minsten /Baby jacket

“innlegger er ikke sponset”

Baby jakke
Fleece jakke

Igjen har jeg funnet inspirasjon i boka “Sy myke barneklær”.

Oppskriftene og mønstrene er enkle, så denne boka vil passe for nybegynnere også. Selv fikk jeg boka av min svigerinne da tvillingene var babyer. Men da rakk jeg ikke å sy så mye, gleden var derfor stor da jeg kunne sy til babyen til en vennine.

Denne gangen har jeg laget en deilig myk fleece jakke. Fleece er tykt, så pass på å bruk en sy nål som passer. Fleece rakner heler ikke, så her kan man spare tid, i og med at ingen sårkanter trenger overkasting/overlock. “Vrang borden” på ermene er laget av jersey stoff, samme stoff er brukt i halsringningen.

Jakken er et enkelt primærmønster, som følger med på mønster ark i boka.

Bok anbefaling
Boka, “Sy myke barneklær”

Jeg slo i trykk knapper, det jeg oppdaget litt sent, var at det å ha to lag fleece stoff var litt for tykt til å slå i trykk kanpper, jeg måtte derfor finne en nødløsing, og kun ha et lag der overknappen ble slått i, så sjekk dette før du slår i trykk knapper!

Jeg aplikerte også på en stjenre, evnt. aplikering er lurt å gjøre før jakken sys sammen.

Alt i alt, er jeg fornøyd med resultatet, og jeg håper mottakeren også er fornøyd.

Babyjakke _2
Fleece jakke

———————————————————————————————————————–

When the twins were babies, I got a book with patterns for soft and easy baby clothes. But I did not have mutch time to sew. But now, when a friend got a baby boy, I finaly had time to sew more from this book.

I ended up with a soft fleece jacket, and I hope the baby boy like it.

Lagre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge