Fornying av interiøret | renewing our house

Kjøkken etter2
Interiør

Sommer skal jo være en tid av året med masse fint vær. Vi skal beise huset vårt denne sommeren. Det krever oppholdsvær. Dessverre var vi i feil landsdel da det var opphold og fint vær her vi bor. Og nå som husbeisingen skulle vært godt i gang, har været satt en stopper for det. Men nå satser vi på nok oppholdsvær den siste ferie uken, slik at huset er ferdig beiset når hverdagen begynner igjen.

Men dårligvær gir jo mulighet til å forbedre innemiljøet litt 🙂

Vi har totalfornyet et rom ved hjelp av interiør stylister, men det kan jeg fortelle mer om senere.

Jeg har lenge ønsket å finne på en orginal og enkel løsning som “back splash” på kjøkkenet. Og ideene har vært mange, lime gulvbelgg på veggen, våtromstapet, glassplater eller male med blank gulvmaling. Så slo det meg, det ville være raskt, enkelt og fint med selvklebende folie!

Kjøkken før
Kjøkkenet vårt før fornyingen |Before

Så nå har jeg vært på shopping , jeg så at det som er nytt av sesongen er selvklebende folie med marmormønster, men jeg var ute etter noe mer iøyefallene. Og det fant jeg, på salg!

Vel hjemme kunne jeg vise frem to ruller med nyinnkjøpt, rød selvklebnede folie. Mannen har endelig innfunet seg med at rødt er en av favorittfargene mine, og synes det var en god ide med selvklebende folie. Heldigvis, for det var absoultt en to personsjobb å få folien pent opp på veggen. Og det ble så fint!

Jeg har valgt å ha folie kun på den veggen hvor vi har kokeplater. Vi har tre vegger, men den ene går bort pga, vindu over benken og den på andre, der har jeg hengt opp bilder av krydderurter.

Målet med kjøkkenfornyelsen var at det skulle være enkelt og rimelig å gjennomføre. Og om vi blir lei, skal det være enkelt å ta ned/gjøre om.

Kjøkken etter
Kjøkkenet etter fornøying| After

Så hva synes dere?

———————————————————————————————-

The summer month of july has not been to sunny or dry here where we live. And that has put an stop to our plans to paint our house outside. Now we hope our last week of summer vacation will bring good weather, so we can get our house paintet.

But, the bad weather has given us a chance to do some interior renewing.

We have had help from two interior stylist to redo a room, but I’ll tell you more about that later.

I have had plans to do something untraditional with our kitchen “back splash” zone. And I have had plenty og ideas; use vinyl flooring, weet room wall paper, glass or shiny floor paint. Then it hit me, self adhevise foil. It’s quick an easy and most important: cost effective.

So I went shopping, and I found that foil with marbel pattern are the new thing this fall. But I wantet something more eyecatching, and I found it: red foil.

My husband has learned to live with the fact that one of my favorite coloures are red, and when I came home with the red foil, he went along with my idea.

To get the self adhevise foil up on the wall we needet two sets of arms. And the result was worth it!

I chose to have the red back splash on the wall back our cooking zone. And I am so happy with the result.

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge