Foto og bilder

Pompon

Når jeg ikke blogger, gjør jeg andre ting, som å jobbe i kontorjobben min, tilbringe tid sammen med mann og tre barn, stelle hjemmet (vaske klær, lage mat, rydde, vaske og sånn). Også lager jeg ting, for tiden har jeg fått litt dilla på små strikkeprosjekt, dermed blir det bilder av flotte ting “in the making”.

Og når jeg ikke er her på bloggen, er jeg ganske aktiv på instagram, jeg heter GladMamma der også. Der legger jeg ut bilder av det jeg holder på med (in the making), det jeg ser eller det jeg opplever.

Jeg liker veldig godt å ta bilder når jeg får tid til å gå tur, så det kan bli mange vakre naturfoto også.

Ta en titt på GladMamma på instagram da vel 🙂

Natur

———————————————————————————————————————————–

When I’m not here at the blog, you can find me on instagram. My name is GladMamma on instagram to, and I share pictures from my life, what I see or what I do.

So come on over to instagram, and take a look 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge