Glass til oppbevaring

Glass før prod.Når syltetøyet er spist opp, sitter jeg igjen med et tomt glass, det står på benken, og får snart selskap av et til. Der står de, og venter på at jeg skal huske på å ta dem med til glass gjenvinning containeren. Stoffrestene hoper seg også opp, små biter av stoff jeg bare ikke har hjerte til å kaste, fordi jeg liker det så godt.

Hvorfor ikke slå sammen disse to, tomme syltetøy glass og stoffrester?

Glass i prod.

En kveld tok jeg det frem, målte opp om stoffresten passet rundt glasset, og sydde et antrekk til glasset. Kjempe enkelt, og vips så har du dekorative glass til oppbevaring 🙂

Slik gjør du:

Mål opp en stoff bit, slik at den går rundt glasset, legg til sømrom. Klipp til. Legg stoffet rette mot rett, og sy en søm, slik at du får en hylse, Brett ned en kant på det som skal bli toppen, slik at det blir pent. Hvis det er  et stoff som ikke rakner (eks. jersey) trenger du ikke sy en søm i nedkant, hvis ikke syr du en kant i nedkanten også. Tre hylsen på glasset, knyt en snor rundt åpningen, sett på en lapp og skriv på hva glasset skal oppbevare.

Ferdig glass 1.1
Oppbevaring til skrivesaker og tommestokk
Ferdig glass 2
Tøm alle lommer for mynter, og putt dem på et glass

————————————————————————————————————————————————-

Reuse jars by using some left over fabric. Sew a holster to tread on the glass, tie a string around the opening. Voila: ypu have a fancy jar. Fill tje jar with coins, or put in all your pens.

2 Comments


    1. Bare å kaste seg ut i det. Blir nesten ikke enklere enn dette. Lykke til og god sommer 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge