God nytt år!

DSCF3261

Det ble jul i år også, på tross av at jeg ble syk rett før jul, og lillesøster tilbragte lillejulaften med feber. Vi hadde en fin julaften, barna fikk masse fine gaver og til med snille voksne fikk gaver fra julenissen 🙂

Nå er 2014 snart over, og et helt nytt år ligger forann oss.

I 2015 har jeg og mannen avtalt at vi skal kutte ut innkjøp av nye klær og ting og tang. Det betyr at jeg skal ha litt fokus på omsøm når behovet for noe nytt i klesskapet melder seg. I tillegg har jeg en del tekstiler liggende, som venter på å bli sydd. Også er det nok noen andre ting som venter på å bli skapt og omskapt også 😉

Jeg vil ønske dere alle en riktig hyggelig feiring i kveld.

Godt og fremgansrikt nytt år til alle!

DSCF3265

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge