Hjemmelaget julegave | Homemade christmas gift

Julestjerne 2

I sommer overvar jeg bryllupet til en god vennine og hennes utkårede. Det var et vakkert destiansjonsbrylupp, en hel helg. I løpet av helgen gikk jeg og min mann tur i skogen omkring destiansjonen, og jeg plukket med meg søte konlger som hadde falt ned fra trærne. Slike kongler faller ikke ned fra trærne her vi bor.

Før advendt var vi, familien med voksne og barn, på tur  i skogen her vi bor, da plukket jeg med meg kvister.

Julestjerne in the making
Kutt alle pinnene til ønsket lengde.

Av disse konglene og kvistene har jeg laget en julestjerne til sommerens brudepar. En hjemmelaget gave med minner fra en stor dag i sommer. Kan det bli bedre?

Julestjerne step 2
Bind pinnene sammen med hyssing. Dekorer til slutt med kongler

Finn frem dine egne minner, og lag en hyggelig julegave til noen du er glad i.

————————————————————————————————————–

Julestjerne
Ferdig julestjerne

This summer we were guests in a wonderfull wedding. We spent a weekend at the wedding destinastion. My husband and I went doe a walk in the foresert and I picked some pinecones that had fallen down from the trees.

In november my family went for a walk in the forest here where we live, and I found some twigs.

From the twigs I made a star, and the pinecones decoratet the star. A homemade gift, with memories from a big day this year.

Lagre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge