Mer morro i matboksen

De som har fulgt med i media den siste tiden, har vel fått med seg “matpakke debatten”. Litt rart egentlig at noens forsøk på å gjøre matpakken mer spennende har skapt så mange meninger, for ikke å snakke om motsettninger. Jeg skal ikke kaste meg inn i matpakkedebatten, men bare tipse om at også utenfor Norge er foreldre opptatt av hvordan matpakken til barna ser ut.

På bloggen til Torri Spelling, sto det for en tid siden, flere tips til morsome matpakker. Og jeg lar meg inpirere 🙂

foodista-lunchbox-recipes-the-little-ones-will-love

Det er nok ikke hver dag barna mine får en så forseggjort matboks med seg, men av og til er det jo lov å gjøre litt stas på de små 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge