Navn på bryllupsdager

Neste uke har pappa’n og jeg vært gift i 4 år, og tre dager senere fyller storebror 4 år.

Som dere skjønner kan bryllupsdagen vår koke litt bort i barnebursdag de neste årene. Men jeg legger hverved igjen et hint til min kjære, slik at han har noe å gå utifra den og de kommende bryllupsdagene.

Hver år har en egen betegnelse, og her følger en liste over de ti første:

1 år  Papirbryllupp
2 år  Bomullsbryllup
3 år Lærbryllup
4 år Blomsterbryllup
5 år Trebryllup
6 år Sukkerbryllup
7 år Ullbryllup
8 år Bronsebryllup
9 år Pil- eller keramikk bryllup
10 år Tinn bryllup

Som dere ser kan man lett finne på små gaver til sin kjære ektefelle, hvert år, uten at det trenger å bli det samme. La deg inspirere av de ulike navnene. Et eksempel: på vår 1 års bryllupsdag (papir) fikk jeg satt inn en hyggelig hilsen til min kjære i lokalavisa 🙂

I år blir det nok en liten blomstrende overaskelse, fortsatt litt i tenkeboksen, også kan jeg jo ikke avsløre for mye, pappa’n leser jo bloggen min 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge