Ny “sy krok” | a new space for my sewing machine

Ny sykrok
Ny sykrok. Her ligger rposjektene og venter på meg…

Det har vært litt stille fra meg her på bloggen. Vi har slitt oss gjennom litt “vår sykdom”, vært på loppemarked i helgene. Loppermakedetene resulterte i at jeg også har brukt tiden på å ommøblere litt her hjemme. Nå har jeg flyttet arbeidsplassen/sykroken min ned en etage. Noen bokhyller måtte da flyttes opp en etage.

Det var egentlig fort gjort å bytte plass på møblene. Men så måtte alt ryddes på plass.

For å virkelig gjøre arbeidplassen min oversiktelig ønsket jeg meg et hylle/oppbevaringssytem. Og det fant jeg på loppemarked; 2 hvite hyller for 65 kroner. Da var det bare å starte sorteringsjobben. Jeg har vanskelig for å kaste stoff rester, men nå har jeg sortert restene mine. Bare de som er hele firkanter/rektangler har fått bli. Alle strimler er kastet.

Hyller og strykebrett. Funn på loppemarked
Hyller og strykebrett. Funn på loppemarked

Også fant jeg en slik “erme strykebrett” på loppemarked. Så jo nytt ut, og det har jeg savnet, perfekt til å stryke småting på 🙂

Nå har jeg lett tilgang til alle stoff bitene mine 🙂

Ja er det bare å gå i gang med å planlegge noen prosjekter. Men ute skinner jo solen, det er vår. Jeg får nyte litt sol og fint vær først. Man vet jo aldri hvor lenge go’været varer, så best å kose seg mens man kan. Også er det noen andre loppefunn som venter på en omgjøring også….

———————————————————————————-

Yes, I have not been so active here on the blogg lately. The kids have been sick, and we have spent our weekens on fleamarkeds.

And I made some “finds” at the flea markeds. Some of these “finds” inspiered me to move my “sewing corner” to another place in our house. And when I moved it, I olso sortet to all my left ower fabric. Only the bigger pices got to stay. Then I folded them and they were put in my “new” fleamarked shelves.

Now I can plan all my new project in a tidier space. But first I have to enjoy the spring sun, one never knows when the weather will shift. And then I oslo have some other fleamarked finds that are wating for a make ower… So mutch to do, and so little time….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge