Pai til middag

Pai

Jeg lager middagsplan for hver uke, og handler inn mat en gang i uka. Dette hjelper meg i en travel hverdag, da vet jeg hva skal lage, og jeg vet at jeg har det jeg trenger.

Men av og til mangler det inspirasjon, det blir ofte det samme som går igjen, og da er min favoritt inspirasjon Trines matblogg, og der fant jeg inspirasjon til å prøve å lage en ny pai, med spekeskinke, paprika og asparges. Oppskriften finner du her: Paispekeskinke,paprika og asparges/ 

Nå jukset jeg litt med paibunnen, jeg brukte Maizena sin ferdig mix, men ellers fulgte jeg oppskriften til Trine.

Dette er også første gangen jeg har grillet paprika, heldigvis var ikke dette så kompilsert som jeg fryktet 😉

Nå har ikke jeg en rund paiform, og min pai så ikke så flott ut som Trine sin. Men både mann og barn var fornøyd med smaken, og det tar jeg som bestått.

Ved siden av paien serverte jeg salt med hjertesalat, agurk, sukkererter og druer. Barnas favoritt for tiden er denne salaten med en salt og pepper dressing som jeg lager av nøytral olje, litt salt og pepper som blandes inn i salaten.

Pai 2

God sommer middag, og takk for inspirasjon Trine 🙂

————————————————————————————————————————–

 A pai for dinner, is a simple summer tip.

It was my first time testing Trine’s recepie. And althoug it did not like hers, my whole familiy loved it 🙂

I served a simple salad as a side dish.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge