Rundstrikket skjørt | roundknittet skirt

En kveld satt jeg der, i soafen, trengte noe nytt å strikke på, rotet rundt i garnkurven og fant et deilig myk garn, men litt tynt var det. Hva skal jeg strikke av deg da tenkte jeg. Hadde til og med 2 farger i samme garntype. Jeg la opp masker på en rundpinne, så mange som jeg fikk plass til, så strikket jeg et par riller ensfarget. Deretter begynte jeg på et rutemønster.

Rundt og rundt strikket jeg, men hva skulle det bli? Et dobbelstrikket skjerf tenke jeg!

Jeg strikket og strikket. Det gikk ikke så fort med så tynt garn. En kveld spurte min kjære hva jeg strikket på. Tja, så jeg, jeg er ikke helt sikker.

Det ser ut som et skjørt til lillesøster sa han da. Og vips så ramlet alle bitene på plass. Jeg strikket noen ensgfarget riller, så en omgang vrangt, også 4 omganger ensfarget. Den vrangstrikkede omgangen ble brettekant da løpegangen ble brettet til og sydd på plass. Gjennom løpegangen trakk jeg en strikk.

Et deilig, mykt skjørt til lillestøter ble det 🙂


This soft woll skirt for little sister came to me as I was knitting.

I just started knitting on a set of round knittingneedels, I was planning to knit a dobbel scarf. But the yarn was so fine, it took forever. Then my husband asked what I was knitting this time. I replyed I did not know yet. It look like a skirt for little sister he said. And then everyting fell into place.

Little sister was sp happy to get a new skirt, perect for the season. Spring is here, but there are still some cold days, and a warm woll skirt is perfect for for those days!

Lagre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge