Sesongens flotteste loppefunn

Storebror sykkler stolt på ny sykkel

Så er de siste timene før jeg skal tilbake i jobb kommet. Helgen har jeg brukt sammen med familen, vi har kost oss så godt vi kan, på tross av litt storebror trass, og en lillebror og storebror som nok har pådratt seg falsk krupp.

I går var vi på sesongens siste loppemarked. Og nå begynner vi å bli drevne loppemarked gjengere, vi var på plass allerede 15 minutter før loppemarkedet åpnet, da fikk vi parkeringsplass, og kom inn mens de fineste tingene ennå var til salgs. Og gjett hva vi kuppet…jo, en flott sykkel til strorebror 🙂 Den ser nesten ikke brukt ut, noen skruer måtte strammes, og luft i dekkene måtte fylles på, og denne flotte sykkelen betalte vi 200 kroner for, det er jo ihvertfall halve prisen av butikkpris. Vi mistenker også at den kun er brukt en sesong. Dette er gjenbruk som gleder 🙂

I dag har storebror selvfølgelig testet sin nye sykkel, og han er allerede veldig glad i den!

På ettermiddagen i dag har jeg også prøvd 17. mai klær på barna, storebror kan bruke sin barnebunad for tredje år på rad (den var veldig stor første gangen han brukte den), lillebror passer akkuratt inn i barnebunaden etter storebror (den første bunaden storebror fikk). Lillesøster har fått strikket barnebunad, tante har vært snill å strikke for oss, og den har rom for at hun kan vokse. Selv kom jeg akkuratt inn i min bunad, så da blir det bunad i år, også for mamma ( ifjor måtte den droppes, tvillingene var jo kapt 1 mnd. gamle da). Pappa stiller nok i dress, slik som han pleier, men tro hvilket slips han velger 😉

Men nå må jeg pakke tingene mine ut av stellevesken, og ned i min egen veske. I morgen tar yrkeslivet over på dagtid, men jeg gleder meg allerede til å komme hjem på ettermiddagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge