Strikke tid | time to knit

Perle strikket skjerf
Perle strikket skjerf

Høsten kommer krypende, og da klør jeg alltid etter å strikke. Men jeg er altså ikke så flink til å strikke, så jeg velger små overkommelige prosjekter. Kanskje jeg etterhvert våger meg på noe større. Men enn så lenge går det i luer, skjerf og annet småtteri.

Den siste tiden har jeg også vært satt litt ut av drift pga. sykdom, og da har det vært fint å ha et lite strikke prosjekt å holde på med i de gode periodene.

Min svigerinne har etterhvert blitt en sikkelig flink strikker, og hun oppmuntrer meg til å prøve, derfor har jeg fått en strikke bok.

Bok med masse strikke oppskrifter og forklaringer
Bok med masse strikke oppskrifter og forklaringer

Her har jeg prøvd meg på et par ting, og jeg er meget fornøyd med babyskjerfet i perlestrikk. Det første strikket jeg allerede da tvillingene var babyer, men nå har jo det blitt 4 år. Likevel har jeg strikket et til lillebror nå. Jeg brukte dobbelt garn, og strikket det litt lenger enn oppskriften sa, dermed passer det fint til en 4 åring også. Og lillebror er veldig fornøyd 🙂

Anbefaler absolutt å strikke litt, det er veldig deilig å ha noe å henge fingrene i når man kryper opp i sofaen på mørke, kjølige kvelder. Også er det veldig tilfredstillende å lage noe som kan brukes av deg selv eller andre.

Strikket skjerf 1

————————————————————————————

Autum is here, and I always get a need to start knitting when the could autum air arives. But I’m not verry good at knitting. Therefore I choose small projects, and maybe I’ll get better at knitting, and maybe, just maybe I’ll be able to knit something bigger than hats and scarfs.

The last weeks I have been strugeling with illnes, but I find it nice to have a small knit project to work on when I feel ok.

My sister in law has become a great knitter the past years, and she tries to encorrage me to knit more, and therefore she gave me a knitting book. And I have used it over the past years. I’m verry pleased with a baby scarf in pearlknit, I made my firt one when the twins were still babyes. But now they are 4 yars old, however I have just finished a new scarf. I made it using  dobble yarn, and made it a bit longer than the instructions said. I finaly ended up with a scarf that fits little brother, and he is verry pleased with his new scarf 🙂

I do recomend have a small knitting project in your hands when you enjoy the sofa nook these dark and cold  autum nights. It’s verry satisfying finishing an item that you or someone you love can use to keep warm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge