Ting en tvillingmamma ikke kan leve uten

Noen har spurt meg om det er noe jeg ikke kunne klart meg uten, som tvillingmamma. Nå har ikke jeg tenkt at en tvillingmamma er så anderledes enn en mamma som har fått ett og ett barn, men det er klart, å ha tvillinger byr på noen andre utfordringer. Etter å ha tenkt meg om litt har jeg kommet frem til at det er noen ting som har gjort hverdagen vår enklere, spesielt med tvillinger. Nå har våre tvillinger fylt 1 år, og da er det jo tid for et lite tilbakeblikk på året som har gått.

I anledning tilbakeblikket, vil jeg derfor, de neste dagene, skrive om noen av de tingene jeg, som tvillingmamma, ikkeHar kunnet leve uten dette første året. Håper det vil gi noen tips til vordene tvillingeforeldre. Og er du tvilling mamma/pappa med egne gode tips, del dem gjerne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge