Tomat marinerte koteletter med hasselbackpoteter

En god søndagsmiddag som mer eller mindre lager seg selv, er alltid kjekt.

Du trenger til ca. 4 porsjoner:

8 poteter, 4 koteletter, en boks hakkede tomater, 3-4 fedd hvitløk salt og pepper.

Slik gjør du:

Skrell potetene, og skjær dem i tynne skiver, nesten helt igjennom. Legg potetene på et brett/ på et ildfast fat.Ha over olje, krydre med salt og pepper, sett i stekeovnen på ca. 250 grader i ca. 45 minutter ( til potetene er gjennomstekt).

Legg koteltettene i en form, krydre med salt og pepper, ha over presset hvitløk. Hell boksen med hakkde tomater over kotelettene ( jeg brukte en som var smaksatt med basilikum). Sett formen inn i ovnen på ca. 250 grader i ca. 30 minutter.

Og mens maten lager seg selv i ovnen, kan du leke med barna, lese en bok eller noe annet hyggelig på en søndag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge